Kosten van scheidingsbemiddeling

U heeft de keuze uit twee mogelijkheden. Over het algemeen werken wij met vaste pakketprijzen. Tijdens deze fase waarin er al zoveel onduidelijkheden zijn weet  u in ieder geval precies wat de totale kosten van de scheiding zullen zijn. Geen onverwachte vervelende verrassingen achteraf. In de pakketprijs is het geheel wat voor u van toepassing is inbegrepen, tot en met de inschrijving in de registers van de burgerlijke stand. De andere mogelijkheid is het werken op een uren maal tarief. De kosten van het indienen bij de Rechtbank worden dan apart bij u in rekening gebracht.

 

Wij zijn graag bereid in een vrijblijvend kostenloos kennismakingsgesprek met u te bespreken wat hetgeen is wat u nodig heeft zodat u een goede keus kunt maken. Niemand betaalt immers graag teveel!

 

Wij willen u er op attenderen dat er Rechtsbijstandsverzekeringen zijn die een dekking bieden voor scheidingsbemiddeling. Voorwaarde daarvoor is veelal dat u uw scheiding moet regelen bij een NMI geregistreerd mediator. Patricia Franken is aangesloten bij het NMI en voordoet daarmee aan deze voorwaarde.

 

NMI = Nederlands Mediation Instituut.

www.nmi-mediation.nl