De taak van de echtscheiding mediator

De echtscheiding mediator heeft als taak de gesprekken tussen beide partijen vlot te laten verlopen om tot een correcte en positieve oplossing te komen in het belang van beide partijen. Een scheiding gaat immers gepaard met gevoelens van frustraties, boosheid en angst voor de gevolgen.

 

Daarbij komt de zorg ten opzichte van de kinderen die bij de scheiding betrokken zijn. Een echtscheiding mediator helpt met het treffen van de gepaste regelingen in verband met de kinderen, de huisvesting, de alimentatie, de boedelverdeling, het pensioen en alle andere zaken die bij een scheiding aan bod komen.

 

Het is belangrijk dat uw de juiste informatie krijgt zodat u de beste keuzes kunt maken. Op Internet kunt u heel veel informatie vinden. Maar wat is nu juist geschikt voor u? Wat zijn de voor en nadelen van bepaalde keuzes? Patricia heeft een financiele achtergrond, heeft de opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur gevolgd en is tevens MfN family mediator. Het kantoor verkoopt geen producten.